WANDELEN

LOPEN LOUTERT – een prachtig motto als bijschrift bij onderstaand beeld en deze pagina. We ervaren dit aan den lijve bij de vele wandeltochten die we maken. Helaas heb ik de naam en maker van onderstaand beeld nog niet kunnen achterhalen.

Hieronder een klein overzicht van markante beelden genomen tijdens wandelingen in binnen- en buitenland.

Molenzicht vanuit KOEPELKAZEMAT
Vogelobservatiepunt
bij Sleewijk
©WB2023

Afdaling van Picws-Du (802 m) na een wandeling rond LLYN Y FAC in de Brecon Beacons in Zuid Wales
©WB2022

DE HAVEN UIT
een verrassend mooie wandeling beginnend in het centrum van Hilversum

Tijdens een wandelweekend in de prachtige Ooijpolder bij Nijmegen moesten we de elementen trotseren tijdens een beklimming van de DUIVELSBERG in de regen bij Beek-Ubbergen.

De ‘lachspiegel’ op de GAATKENSBULT
bij Barendrecht nodigde ook uit tot een originele selfie
©LR2020

De fraaie Yorkshire Dales in het midden van Engeland zijn een wandelparadijs voor het maken van lange tochten. De lieflijke groene dalen worden afgewisseld met ruige, desolate en hoger gelegen heuveltoppen waar alleen de schapen maar standhouden.

De WANDELMAATJES hebben de 162 kilometer van hun langeafstandswandeling door de Utrechtse Valleien volbracht!
©WB2017

Genieten van bijzondere uitzichtpunten bij adembenemende wandelingen op en rond het eiland SKYE tijdens een onvergetelijke vakantie in Schotland.

OLD MAN OF STOR op het eiland Skye, Schotland
©CF2008

We maakten indrukwekkende wandelingen over de vele oude kraterranden op La Palma in 2002. Ook over de hooggelegen rand van de Roque de los Muchachos (de rots van de jongens), na eerst met onze huurauto omhoog gereden te zijn naar de sterrenwacht die daar hoog op het eiland is gesitueerd.