verbouwing woonhuis

  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(10).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(11).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(12).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(13).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(14).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(15).JPG
  • 1994_verbouwing-Naaldwijk(16).JPG
NAALDWIJK - 1994

voor de familie J. Buitelaar - Valstar

interieurontwerp, visualisaties, tekenwerk en begeleiding uitvoering

In samenspraak met de bewoners is een vastgelopen interieuropdracht voor verbouwing van een vrijstaande woning aan de Verburglaan, vlotgetrokken door aansprekende nieuwe inzichten en idee├źn. De kleine verbouwing voor een ruimere nieuwe keuken resulteerde in een complete make-over voor het gehele huis. Door de hal open te breken richting keuken en zijkamer en te voorzien van hardglazen deuren ontstond een compleet andere ruimtelijke beleving van de totale begane grond. Ook de badkamer boven werd uitgebreid met een ronde douchehoek en opnieuw ingericht. Door het verwijderen van het plafond in de grote slaapkamer en de kap aan de binnenzijde te isoleren en te bekleden loopt de ronde douche nu als een grote paarse zuil door tot in de nok van de slaapkamer.