uitbreiding vv zwaluwen

  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_10.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_11.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_12.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_13.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_14.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_15.JPG
  • 2004_Zwaluw-Vlaardingen_16.JPG
VLAARDINGEN - 2004

voor Voetbal Vereniging Zwaluwen
architect/adviseur: G. vermeer

tekenwerk en visualisaties uitbreiding clubgebouw tot aan bouwaanvraag en aanbesteding

Doordat de voetbalvereniging uit zijn jas gegroeid was en de gemeente Vlaardingen had besloten dat ook een tweede vereniging gebruik moest gaan maken van de velden en nieuwe faciliteiten is een uitbreiding van de kleedruimten en een nieuwe kantine voor Mozaïek ontworpen en uitgewerkt. Door moeizaam overleg tussen de twee verenigingen die door de gemeente tot samenwerking gedwongen werden is de tweede kantine uiteindelijk niet gerealiseerd.