interieuradviezen woning

  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_10.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_11.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_12.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_13.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_14.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_15.JPG
  • 2005_Interieur-Borneo_Adam_17.JPG
  • Slide01.jpg
  • Slide02.jpg
  • Slide03.jpg
  • Slide04.jpg
  • Slide07.jpg
  • Slide08.jpg
  • Slide10.jpg
  • Slide11.jpg
  • Slide12.jpg
  • Slide13.jpg
  • Slide14.jpg
  • Slide15.jpg
  • Slide16.jpg
BORNEO EILAND. AMSTERDAM - 2005

Voor een woning in een bijzonder bouwblok, ontworpen door de Spaanse architect Josep Lluis Mateo, op één van de eilanden in het Oostelijk Havengebied, heb ik een studie gemaakt voor het verder afwerken en inrichten van de 5 jaar eerder betrokken woning. De woningen in het blok liggen rug aan rug en hebben alleen uitzicht aan de straatgevel. Alle woningen beschikken wel over een groot beschut dakterras. Daglicht komt binnen via een dakvloer op de tweede verdieping die voorzien is van glazen bouwstenen. Hierdoor heeft de hoge ruimte middenin de woning het karakter van een overdekte patio. Om dit karakter te versterken heb ik voorstellen gedaan voor onder andere een iets groter balustradehek met begroeïng voor het Franse balkon op de verdieping en een mulitfunctionele warmtemuur op de begane grond.